Beehive, en del av Slottsparken i Finspång

Hantverk förknippas ofta med gedigen design och funktion , så även hos Beehive. De handsmidda rostfria besticken har nu funnits i vår butik sedan år 2010. Butiken startade i Rejmyre då glasbruket fyllde 200 år. Numera finner Du vårt gedigna utbud av bestick med tillbehör vid Slottsparkens café och restaurang i Finspång, i ett hus som för övrigt byggdes år 1776 som bostad för vallonsmeder.

Utbudet med samma tema i vår omgivning är bl.a. handdrivet glas, kristallkronor, konstsmide, väveri, osv. Beehive kompletterar upplevelsen med väldesignade handsmidda bestick som tillverkas hos en av familjens vänner i Thailand. Besticken kan Du köpa via Internet, även om den fina smideskänslan förmedlas bäst hos oss när Du själv ser och känner.

Designen, materialet och hantverket håller högsta kvalité  , medan det låga priset visar att smeden är Thailändsk och att importen sköts helt utan mellanhänder.
Hos oss hittar du även presentartiklar som vi valt ut direkt hos tillverkaren i Shaing-Mai regionen i Thailand. Utbudet ändrar sig hela tiden, så du är välkommen hur ofta du vill…
Ett bra sätt att få ordning på sin vinsamling är att montera upp ett förvaringsställ på väggen. Våra ställ kommer från Quercia och kan byggas på i olika kombinationer. Bilden visar Querciaställ för ca 6000 flaskor som vi varit med och monterat. Vårt minsta ställ rymmer 30 flaskor gott vin, och de säljs i butiken.

Nära samarbete finns också med firma Åndviken teknik som drivs av maken. Där tillverkas och repareras maskinell utrustning efter kundens önskemål.